Eten & drinken

Semplice ma così gustoso

Maar weer eens brood gebakken, een heerlijk speltbrood. Goed gelukt weer, goed gerezen dus lekker luchtig. Een tikje te lang (of te hoge temperatuur), waardoor hij wat moeilijk uit de vorm kwam.

Meteen maar even geproefd – en wat is er dan lekkerder als lunch dan zo’n heerlijke Insalata Caprese op je vers gebakken brood? Een paar schijfjes tomaat, paar plakken mozzarella, wat blaadjes verse basilicum, drupje goede olijfolie en op smaak maken met een snufje zout en vers gemalen peper.

Insalata Caprese – of Insalata Tricolore… de Italiaanse driekleur. Dit is wat ik zo goed vind aan de Italiaanse keuken: simpel, eenvoudige maar wel kwalitatief goede en (h)eerlijke ingrediënten… buon appetito!

 

Deel!

 1. Michelle

  ciò rende la vita così bella

 2. Graag de vertaling in ABN .
  Gegroet mijn vriend.

 3. Ik wilde na het lezen van dit overheerlijke recept ook graag weten wat de titel betekende maar ik zie het inmiddels in de comments voorbij komen. We laten ons trouwens graag eens een keertje verrassen natuurlijk. Eet smakelijk.

  • Reactie door auteur

   Vincent

   Ha Herma, dat is de vertaling van de reacties hierboven. Maar de titel zelf betekent “eenvoudig maar zo smakelijk”. Maar als mede-Italië-liefhebbers moeten jullie dat eigenlijk natuurlijk wel weten… ?

Geef een reactie