Eten & drinken, Van alles & nog wat...

Raak!

Van een heerlijke avond genoten bij Joris Linssen en zijn band Caramba.  Zij traden op met aanstekelijke Mexicaanse muziek tijdens het theaterdiner ‘Raak!’ in theater ‘De Dillewijn’ in Ankeveen.

Wij hadden jaren geleden al kennis gemaakt met de mooie bezielende muziek van Joris, toen we onder de indruk raakten van de roadmovie ‘Met jou heb ik geleerd’ waarin zanger en presentator Joris Linssen, ooit betoverd door de klanken van de Mexicaanse Mariachi, terug gaat met zijn band Caramba om een serenade te brengen aan zijn twee grote helden: Armando Manzanero en José Alfredo Jiménez. Een verhaal over passie voor muziek, ambitie, vertrouwen en vriendschap.

Zowel het eten als ook de muziek werd geserveerd in drie gangen: drie maal enkele hartstochtelijk gezongen nummers tussen de lekkere voor- hoofd- en nagerechten in Mexicaanse stijl, verzorgd door restaurant Lekr in Ankeveen. Theater ‘De Dillewijn’ is gehuisvest in de voormalige Nederlands Hervormde kerk van Ankeveen, ontworpen in 1907 door architect J. van Dillewijn. Bij gebrek aan kerkgangers kreeg het kerkje in 2006 na een restauratie een nieuwe culturele bestemming.

 

Een aanrader: de DocU ‘Met jou heb ik geleerd’.

Website  Joris Linssen & Caramba

Deel!

  1. Michelle

    Dat lijkt inderdaad op een heerlijke avond. De band met Joris is ook lekker relaxed en je wordt er zo vrolijk van.
    Fijn dat jullie genoten hebben.

  2. Heerlijk zo’n avondje samen uit. Muziek en theater worden wij altijd heel vrolijk van.

Geef een reactie