Camper

Naar de bollen…

Samen met 36 ziljoen andere Nederlanders en (vooral) Duitsers, bezochten we in het Paasweekend de bollenstreek. Dat we niet de enigen met dit idee waren bleek al op de heenreis, toen we vlakbij de Keukenhof in de file belandden, het stond zaterdagochtend muurvast in de omgeving van de Keukenhof. Toen we er eindelijk voorbij reden, op weg naar onze (gelukkig al lang van te voren gereserveerde) camperplaats, wisten we al: die laten we dit weekend links liggen en doen we wel een andere keer. Alternatieven genoeg: we hadden de fietsen bij ons en zijn heerlijk op de fiets tussen de bollenvelden gereden. Daar viel de drukte alleszins mee, we hebben genoten van de kleurenpracht van de massa’s bloeiende bloemen!

Op zondag, 1ste Paasdag, weer op de fiets naar Noordwijk aan zee, waar een leuke Brocante markt was aan de Wilhelminaboulevard bij de vuurtoren. Deze keer bleef er gelukkig eens niks aan de vingers hangen. 😃
In strandpaviljoen Alexander heerlijk in het zonnetje geluncht, waarna we door de bollenvelden terugfietsten naar de camper. Aldaar de nieuwe gasgrillplaat uitgeprobeerd, met prima resultaat.

Na het uitbuiken alweer de fiets gepakt (zo onverwacht heerlijk, de e-fietsen mee – nog nooit zoveel gefietst!) om een ritje in het mooie avondlicht te maken, door de duinen naar het strand bij de Langeveldse slag om de ‘son in de see te sien sakken’… 😉

Maandagochtend, 2de Paasdag, na het ontbijt, opruimen en op tijd vertrokken om de grootste toeristische drukte weer voor te zijn, wat prima lukte: zonder oponthoud even na het middaguur weer thuis.
Al met al een zeer zonnig en geslaagd Paas-camper-weekend!

Deel!

  1. Ik vroeg me al af waar het camperavontuur dit weekend plaats zou vinden … tja … wat een prachtige omgeving. Creatief met de drukte omgegaan. Je moet wat tegenwoordig. Al met al genieten in het eigen mooie Nederland met eigen camper dus.

Geef een reactie