Auto’s, Land Rover

LRCH 30 Years!

De LAND ROVER CLUB HOLLAND (kort: LRCH), viert haar 30-jarig jubileum van 19 tot en met 21 mei 2018. De club is opgericht in 1988 met toen nog slechts 100 leden. Inmiddels is de club uitgegroeid tot de grootste terreinauto vereniging van Nederland en telt momenteel zo’n 2.600 leden. Door de jaren heen is de club getuige geweest van de ups and downs in 4×4 wereld. Maar nu gaan we weer volop door, richting het 30-jarig jublieum!

De club heeft nog altijd als doel, de eigenaren van Land Rovers plezier te laten beleven aan de unieke eigenschappen van deze voertuigen. Hiertoe worden door het jaar heen diverse on- en offroad evenementen georganiseerd in binnen- en buitenland, is er maandelijks een clubavond en is er het fullcolor clubblad LRCH Magazine.
In het weekend van 18 t/m 21 mei 2018 (Pinksterweekend) viert de LRCH haar 30-jarig jubileum in de nabijheid van één van de grootste militaire oefenterreinen in Havelte, Drente.
Daar staan o.a. een geweldige offroad locatie tot onze beschikking, waar op slechts 10 minuten rijden daarvandaan een uniek kampeerterrein wordt ingericht.
Tevens zullen op deze locatie meerdere evenementen worden georganiseerd.
Uiteraard worden er offroad en all-road parcoursen uitgezet, is er een speciaal Land Rover Foodtruck Festival en veel meer. Ook aan de kinderen is gedacht; zij hoeven zich geen moment te vervelen.
Maar bovenal is het vooral genieten en plezier beleven met elkaar!
De LRCH nodigt alle leden van (inter)nationale Land Rover clubs uit om deel te nemen aan dit unieke evenement. Laat deze kans niet aan u voorbij gaan en neem deel aan de smeltkroes die Land Rover heet!
Bezoek de website www.lrch30yrs.nl en klik op de diverse icons voor meer informatie.
Like onze Facebook pagina www.facebook.com/lrch30yrs; hier komt de laatste informatie voorhanden.

Morgen is het zover: dan mogen we INSCHRIJVEN!!!

Trailer LRCH 30 Yrs

Trailer LRCH 30YRS Festival

Yes! Dit is-em. De ultieme trailer die aangeeft waarom je het LRCH 30 YRS Festival (LRCH) volgend jaar niet mág missen!Delen vinden we fijn, want hoe meer (int.) Land Rover vrienden er komen, des te gezelliger het wordt!Yes! This is it! The ultimate movie trailer witch shows why you should join the international 30YRS anniversary event of the Land Rover Club Holland!Share this video with your Land Rover friends because the more friends will come over next year, the bigger the party!

Geplaatst door LRCH 30 YRS op vrijdag 30 juni 2017

By: Norbert Duijvelshoff

Deel!

  1. Als ultieme Landrover liefhebbers gaan we ons zeker inschrijven. Vooral voor het Foodtruck Festival … we zien elkaar daar vast weer! We schrijven ons in en zorgen er voor dat het een fantastisch weekend wordt met fantastisch weer.

Geef een reactie