Auto’s, Land Rover

LRCH 30 Years Festival

Kampement 'Titunet'

In het Pinksterweekeinde vierde de Land Rover Club Holland (LRCH) haar 30-jarig jubileum. De LRCH is een club van & voor Land Rover eigenaren, met ongeveer 2100 leden die allerlei Land Rovers bezitten (soms meerdere), vanaf het eerste begin van de productie in 1948 van de Series I, II, III, via de Ninety, One-Ten, 101 Forward Control, de Defender, en de modernere varianten zoals de Discovery, Freelander, Range Rover,  tot aan de nieuwste Evoque en de Velar.

Er kwamen 700 Land Rovers met hun chauffeurs en passagiers op de festiviteiten af. Er waren tal van activiteiten georganiseerd, zoals all-road en off-road ritten, Land Rover UCP Experience, team challenges, een Food-Truck night, grote Club-BBQ, de sortout (tweedehands onderdelenverkoop), live music, pub quiz, en tal van activiteiten voor de kleine Land Rover fans…

De ruim 2000 gasten, uit 10 verschillende landen, kampeerden op een geïmproviseerd kampeerterrein – de organisatie had duidelijk zijn best gedaan om alle faciliteiten tot in de puntjes te organiseren.

‘s Nachts was het nog wat aan de koude kant in ons kleine tentje, maar vooral zondag en pinkstermaandag scheen de zon overvloedig en was het een fantastisch festival-weertje!

We hebben genoten van al wat er te zien en te beleven was – een pluim voor de LRCH organisatie en vrijwilligers!

Deel!

  1. Wij waren ook bij dit perfect georganiseerde en vooral sfeervolle evenement. Een paar duizend landrover gekken bij elkaar. Wat een genot.

  2. Michelle

    Ziet er gezellie uit…en alle 700 kunnen spotten?.

Geef een reactie