Camper

Kacheltje voor de camper

Staat zo niks in de weg

Wij zijn van van plan op ook in het voorjaar, najaar en zelfs af en toe in de winter met de camper op stap te gaan. Van huis uit zit er in de camper al een verwarmingssysteem: de  Truma Combi, die zowel op diverse plaatsen in de camper hete lucht uitblaast, als ook het boilertje voorziet van warm water. De Truma werkt op flessengas, waarvan we 2 flessen á 11.5 kg aan boord hebben. In echt winterse omstandigheden, als de verwarming de hele dag aan staat, gaat zo’n fles maar 3-5 dagen mee (in de zomer, wanneer je alleen voor de koelkast en het koken gas verbruikt, doe je wel 3 weken met een fles).
Vaak sta je echter op een camperplaats of camping waar een stroomaansluiting  voorhanden is, en dan is het handig en effectief om een elektrische bijverwarming te hebben.

Daarom heb ik dit kleine elektrisch olie-radiatortje geïnstalleerd. Het mooie is dat dit exemplaar behalve een thermostaat ook een 3-standenschakelaar heeft (500 / 1000 / 1500 W), zodat je het stroomverbruik kunt aanpassen aan wat je op de camping kunt afnemen (dat is vaak beperkt).

Deel!

  1. Michelle

    Kun je ook heerlijk in de sneeuw gaan staan.

  2. Handig, zo kun je ook op wintersport met de camper! 😉

  3. Wilmy

    Goed gedaan! Zo veel mogelijk genieten…

  4. Mooie oplossing voor jullie camper. Nu zijn we natuurlijk nieuwsgierig naar de avonturen die jullie gaan beleven met dit rijdende paleisje.

Geef een reactie