Camper, Reizen

Groningen

Weekendje Groningen met de camper. Groningen leek altijd ver weg, maar in de praktijk valt dat reuze mee: vanochtend om 08:00 uur vertrokken, en om 10:00 uur staan we al op de camping op een steenworp van Groningen. Even koffie en dan pakken we de bus naar de stad, en weer goed 25 min verder staan we oog in oog met de Martinitor’n…
Het is gezellig druk in de stad, want vanmiddag komt ook de Goedheiligman hier aan…
Na wat ronddwalen op de markt en wat winkelbezoekjes, zoeken we het Groninger Museum op, om onze museumjaarkaart weer eens te gelde te maken.
Zoals de zeer gevarieerde architectonische buitenkant van het museum, zo is ook de bonte verzameling – meest moderne – kunst binnen in het museum. Zeer gevarieerd, en zeer modern. Je moet er van houden – maar toch zeker zeer de moeite waard.
 
Morgen staat een bezoekje aan Land Rover vrienden hier in de buurt op het program, even gezellig bijpraten en elkaars nieuwste vierwiel-aanwinsten bewonderen, en dan kunnen we ongetwijfeld terug kijken op weer een geslaagd camperweekendje.

Deel!

 1. Michelle

  Men zegt… Er gaat niets boven Groningen…..hoop dat je aan Sniklaas je verlanglijstje hebt kunnen geven. 🎁

 2. Natuurlijk gaat er niets boven Groningen en ook niet boven het gezelschap van Landrover-vrienden. Heerlijk om even bij te praten onder het genot van een aanbevolen kopje lekkere bonenkoffie.

  • Reactie door auteur

   Vincent

   De koffie was lekker, en het gezelschap top natuurlijk, en er gaat ook niets boven Groningen – in letterlijke zin dan, in figuurlijke zin blijf ik een chauvinist en prefereer Maastricht… 😉
   (Wist je trouwens dat het zuidelijkste puntje van Zuid-Limburg zuidelijker ligt dan het noordelijkste puntje van Frankrijk? …)

Geef een reactie