Daar de voorjaarsvakantie (normaal Canarische Eilanden), de zomervakantie (was nu 3 weken ‘Hintergarten’), én de Schotland-cabrio reis straks in oktober er dit jaar bij ingeschoten zijn, besloten we onszelf eens te trakteren op een verwen-weekend in het luxe Spa & Wellness Hotel “Klein Zwitserland“, gelegen in Slenaken, het centrum van het wandelmekka in de ‘de Parel van Zuid-Limburg’.
Na aankomst genoten van een ontspannende massage zodat we verfrist de culinaire avond ingingen:
Menu du Chef
Als amuse een heerlijk klein garnalenbitterballetje. Dan een zeer smakelijk stukje tarbot met zwarte olijf in een perfect olie -sinaasappelsausje. Daarna een St. Jacobs mossel met citrusschuim. Gevolgd door – voor mij – een mooi stukje hoogrib met geconfijte ui en sjalottensaus, en – voor Elise – snoekbaars in Rieslingsaus. We sluiten af met een assortiment Nederlandse kazen met chutney, noot en appelstroop. Helaas was ik te laat voor de foto van de kazen, de bijpassende port had reeds zijn invloed doen gelden… Niet onvermeld zij het gegeven dat dit alles begeleid werd door een bijpassend wijnarrangement. Gelukkig hoefden we alleen nog maar de trap op naar onze kamer, maar zelfs dat was bijna te ver… 🤣
Michelle
Wat een fijne vooruit zichten… En de voorpret op dit alles…. Heerlijk
Ruud van Oorschot
Wat een armoe, ik heb werkelijk te doen met jullie.
Vincent
Haha, nee het hotel was zeker geen armoe… maar nadat we de rekening betaald hadden wij wel. 😉
Herma
Wat een heerlijk blog. Lekker ontspannen, genieten op een Limburgs c.q. Bourgondische manier. Nederland op z’n mooist.