Eten & drinken, WordPress

300 x bakken…

Het begon gewoon als een leuk idee, ongeveer één jaar geleden, begin van de Corona-tijd: tijdens de eerste lockdown sloegen we allemaal aan het bakken. Wij, mijn 3 zussen en ik (later gevolgd door enkele eega’s en kinderen), deelden de resultaten eerst in een familie-(whats)app. Al snel dacht ik: het zou leuk zijn om hier iets mee te doen, die app-berichtjes zijn zo vluchtig, iets terugzoeken wordt al snel lastig.
Aangezien ik het experimenteren met WordPress-websites wel leuk vind, was daar al snel de oplossing: een ‘family-kookblog’. De naam een komische kwinkslag naar deze site: “bakken wie ein tiet“.
Het blijkt – bij ons tenminste – nog steeds “in de smaak te vallen”, een jaar later zendt iedereen nog regelmatig het resultaat van zijn of haar kook- en bakkunsten in.
We geven elkaar regelmatig punten (1-5 ‘sterren’) en voorzien de recepten van commentaar.
Variërend van brood, pizza’s, hartige of zoete taarten, complete maaltijden, het blijft leuk om te lezen en ideeën op te doen voor wat je nu weer eens op het bordje moet toveren.
En vandaag, bijna een jaar na het begin, een extra ster voor ‘topkok’ Michelle (met 97 baksels!), met het 300ste bericht “Crème brûlée”… ⭐️ Michelle, gefelicitaart! 😄
Zelf even geen inspiratie? Kijk eens op “bakken wie ein tiet“…

Deel!

  1. Heerlijk zitten bladeren op deze vrolijke, gevuld met heerlijke recepten, website. Doorgestuurd aan een aantal bevriende Bourgondiërs dus allemaal kijken op Bakken Wie Ein Tiet.

Geef een reactie